Tarkabab Nagyszemű (extra) Arany Tellér 500g (20csomag egy karton)


Bruttó 1.040Ft

  • Gyártó: Saját termék
  • Kód: 9120111
db.
Oszd meg mással is

Bővebb leírás

A termék diófléket, szezámmag-, szója-, szén-dioxid- és glutén tartalmú élelmiszereket is csomagoló üzemben készült. Babgulyás Hozzávalók: 4 személyre: 50 dkg marha- vagy serétcom (vagy lapocka), 1 db füstölt csülök (vagy oldalas), 4-5 szál sárgarépa, 2-3 szél fehérrépa, 50 dkg Tellér tarkabab, 2 db nagyobb fej vöröshagyma, kevés zsír vagy olaj, pirospaprika, ízlés szerint só, bors, ételízesítő. 1-2 babérlevél. A csepetkéhez: 10 dkg liszt, 1 db tojás, pici só. A babot előző estekiválogatjuk megmossuk és beáztatjuk. A megtisztított vöröshagymát apró kockára vágott és a zsiradékon megdinszteljük, majd a kockára vágott húst beletesszük. Ízlés szerint sóval, borssal, ételízesítővel ízesítjük, beletesszük a babérlevelet, majd felöntjük annyi vizzel, hogy ellepje. A füstölt húst szintén megmossuk, beletesszük, és jó sűrű pörköltet készítünk belőle. Mikor a hús már félig megfőtt, beletesszük a babot. (Az elfőtt vizet esetenként pótojuk) Ha a bab és a hús már megfőtt, a megtisztított, kariára vágott zöldséget hozzáadjuk, és azt is puhára főzzük. A lisztből, tojásból és a pici sóból csipetkéket gyúrunk és belecsipkedjük a pörköltbe. Felöntjük annyi vizzel, hogy leveses álagú ételt kapjunk, majd addig főzzük, míg a csipetke is puha lesz.

Tarkabab nagyszemű (extra) Arany Tellér 500g

Gyártók