Tarkabab I.o. ARANY TELLÉR 500g (20db egy karton)


Bruttó 770Ft

  • Gyártó: Saját termék
  • Kód: 9112011
db
Oszd meg mással is

Bővebb leírás

A termék dióféléet, szezámmag-, szója-, kén-dioxid- és glutén tartalmú élelmiszereket is csomagoló üzemben készült. Magyaros sólet Hozzávalók: 50 dkg Tellér tarkabab, 2 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 20 dkg füstölt tarja, 30 dkg sertéscomb, 1 marék Tellér hántolt árpa, 360 ml natúr lecsó, 4 ek olaj, só, fűszerpaprika, fűszerek izlés szerint. Elkészítés: A babot előző este megmossuk, beáztatjuk,A füstölt tarját és a sertéscombot 2-3 centiméteres kockára vágjuk. A zsíradékon üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, majd a tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát, az összezúzott fokhagymát és a sertéscombot.Beleteszük a babot, hozzáöntjük a 360 ml natúr lecsót és a végén a füstölt taját. Ízlés szerint dűszerezzük. A kész alapot egy nagy méretű jénai tálba tesszük, és annyi vizet öntünk rá, hogy az egészet ellepje. Egy marék hántolt árpát szorunk bele, hogy egy kicsit sűrűbb legyen. Lefedve, előmelegített sütőben közepes lángon 2 óra allat elkészül.

Tarkabab

Gyártók