Szállítás és garancia

Vásárlási feltételek

 

 

  1. Személyes vásárlás

Vásárlását megteheti személyesen a Felsőpakonyi Raktárbázis 4. és 6. sz. Raktárépület és Bemutatóteremben vagy a Budapesti Nagybani Piacon lévő raktárunkban egyaránt. Telephelyeink mind a kis- és nagykereskedések nagy tételben való vásárlására, mind az egyéni vásárlók kis tételben való kiszolgálására alkalmasak. Ebben az esetben nincs minimális vásárlási mennyiség, továbbá Felsőpakonyi telephelyünkön 50.000 Ft felett 2%, 100.000 Ft felett 3% kedvezményt adunk a számla végösszegéből. Célszerű a rendelést helyben történő vásárlás esetén is előre leadni, így az árut a vásárlás idejére össze tudjuk készíteni.

Megrendelését leadhatja faxon, a 06-29-517-230-as számon, valamint e-mailben a rendeles@teller.hu levelezési címen az alábbiakban megadott paraméterekkel.

-          A megrendelést legalább 48 órával az elszállítás előtt kérjük elküldeni!

-          Fontos megjelölni, hogy a megrendelt termékeket mely áruházunkban szeretné átvenni (a Felsőpakonyi Raktárbázis 4.,6. sz. Raktárépületében (nappal) vagy a Budapesti Nagybani Piacon(éjszaka/hajnalban))!

-          A rendelésnek tartalmaznia kell a megrendelt tételek nevét, mennyiségét, a számlázási nevet, címet, adószámot, valamint egy telefonszámot a további egyeztetés végett.

-          Fizetés az áru átvételekor, készpénzben történik.

 

  1. Rendelés kiszállítással

Kiszállítást csak Magyarország területén belül vállalunk!

Megrendelését leadhatja faxon, a 06-29-517-230-as számon, valamint e-mailben a rendeles@teller.hu levelezési címen az alábbiakban megadott paraméterekkel.

-          A rendelésnek tartalmaznia kell a megrendelt tételek nevét, mennyiségét, a számlázási és szállítási nevet, címet, adószámot, az áruátvételi időintervallumot, valamint egy telefonszámot a további egyeztetés végett.

-          Fizetés az áru átvételekor, készpénzben történik.

-          A kiszállítás kritériumait az alábbi táblázat tartalmazza:

 

Felsőpakony - szállítási cím távolsága

Szállítási határidő

Vásárlási lim *

(min. bruttó végösszeg)

Budapest területén belül

3-4 munkanap

 20.000 Ft

Vidékre 100 km-ig

 max. 1 hét  50.000 Ft

Vidékre 101-150 km-ig

 max. 2 hét  100.000 Ft

Vidékre 151 km-től

 max. 2 hét  150.000 Ft

* Vásárlási limit elérése esetén a kiszállítás díjmentes, ez alatt a szállítási címtől és a vásárlás értékétől függően a kiszállítás díját egyéni elbírálással határozzuk meg, a vevővel egyeztetve.

 

  1. Rendelés kiküldése postai csomagban

-          Bruttó 50 000 Ft értékhatár és 40 kg összsúly alatt a vevő kérésére a rendelést postai csomagban küldjük a megadott címre.

-          A Számla összegét Előre utalás után adjuk postára.

-          Utánvételes megrendelésre nincs lehetőség.

-          A csomagot a rendelés visszaigazolásától számított 3 munkanapon belül adjuk postára. Ezen felül a postai kézbesítési idővel kell számolni.

-          A postaköltség a vevőt terheli, az aktuális postai díjszabás alapján, amelyet az alábbi linkre kattintva tekinthet meg:

-          - A postaköltség a vevőt terheli, az aktuális postai díjszabás alapján, amelyet az alábbi linkre kattintva tekinthet meg:  
https://www.posta.hu/static/internet/download/2018_Tarifatabla_HU.pdf

 

  1. Egyéb tudnivalók

Lédig termékeink az alábbi kiszerelésekben kaphatók :5 kg (fóliatasakos); 25kg és 50 kg (zsákos ).

 

Gyártók