Üzletszabályzat

Megrendelésének leadásával Ön a teller.hu webshop vásárlója lesz.
Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

Az eladó:
Tellér Kft.
2363 Felsőpakony, Raktárbázis 4,6
Cég adószáma: 12007365213
Cégjegyzékszám: 13 09 177688
Telefonszám: +36-29-517-230
teller@teller.hu

Szerződés tárgya:
A szerződés tárgya a teller.hu webshop internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg, bizonyos cikkeknél lehetősége van több kép megtekintésére is..

Vételár, fizetési feltételek:
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is, amennyiben Ön lakossági vásárló. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.

Személyes vásárlás
Vásárlását megteheti személyesen a Felsőpakonyi Raktárbázis 4. és 6. sz. Raktárépület és Bemutatóteremben vagy a Budapesti Nagybani Piacon lévő raktárunkban egyaránt. Telephelyeink mind a kis- és nagykereskedések nagy tételben való vásárlására, mind az egyéni vásárlók kis tételben való kiszolgálására alkalmasak. Ebben az esetben nincs minimális vásárlási mennyiség, továbbá Felsőpakonyi telephelyünkön 50.000 Ft felett 2%, 100.000 Ft felett 3% kedvezményt adunk a számla végösszegéből. Célszerű a rendelést helyben történő vásárlás esetén is előre leadni, így az árut a vásárlás idejére össze tudjuk készíteni.
Megrendelését leadhatja faxon, a 06-29-517-230-as számon, valamint e-mailben a rendeles@teller.hu levelezési címen az alábbiakban megadott paraméterekkel.
- A megrendelést legalább 48 órával az elszállítás előtt kérjük elküldeni!
- Fontos megjelölni, hogy a megrendelt termékeket mely áruházunkban szeretné átvenni (a Felsőpakonyi Raktárbázis 4.,6. sz. Raktárépületében (nappal) vagy a Budapesti Nagybani Piacon(éjszaka/hajnalban))!
- A rendelésnek tartalmaznia kell a megrendelt tételek nevét, mennyiségét, a számlázási nevet, címet, adószámot, valamint egy telefonszámot a további egyeztetés végett.
- Fizetés az áru átvételekor, készpénzben történik.

Rendelés kiszállítással
Kiszállítást csak Magyarország területén belül vállalunk!
Megrendelését leadhatja faxon, a 06-29-517-230-as számon, valamint e-mailben a rendeles@teller.hu levelezési címen az alábbiakban megadott paraméterekkel.
- A rendelésnek tartalmaznia kell a megrendelt tételek nevét, mennyiségét, a számlázási és szállítási nevet, címet, adószámot, az áruátvételi időintervallumot, valamint egy telefonszámot a további egyeztetés végett.
- Fizetés az áru átvételekor, készpénzben történik.
- A kiszállítás kritériumait az alábbi táblázat tartalmazza:

Felsőpakony - szállítási cím távolsága Szállítási határidő Vásárlási limit *
(min. bruttó végösszeg)
Budapest területén belül 3-4 munkanap 20.000 Ft
Vidékre 100 km-ig max. 1 hét 50.000 Ft
Vidékre 101-150 km-ig max. 2 hét 100.000 Ft
Vidékre 151 km-től max. 2 hét 150.000 Ft
* Vásárlási limit elérése esetén a kiszállítás díjmentes, ez alatt a szállítási címtől és a vásárlás értékétől függően a kiszállítás díját egyéni elbírálással határozzuk meg, a vevővel egyeztetve.

Rendelés kiküldése postai csomagban
- Bruttó 50 000 Ft értékhatár és 40 kg összsúly alatt a vevő kérésére a rendelést postai csomagban küldjük a megadott címre.
- A fizetés e-mailben küldött proforma számla alapján előre utalással történik

-Utánvétel nem lehetséges

- A csomagot az átutalás beérkezését követő maximum 2-3 munkanapon belül adjuk postára. Ezen felül a postai kézbesítési idővel kell számolni.
- A postaköltség a vevőt terheli, az aktuális postai díjszabás alapján , amelyet az alábbi linkre kattintva tekinthet meg:

 

https://www.posta.hu/static/internet/download/2017_tarifatabla_HU.PDF


Egyéb tudnivalók
Lédig termékeink az alábbi kiszerelésekben kaphatók :5 kg (fóliatasakos); 25kg és 50 kg (zsákos ).
Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.

Szállítási információk
A megrendelt termékeket Postai úton szállítjuk. A mindenkor érvényes Postai díjak felszámításával. Egy csomag esetén 1.890 forint.
A megrendelt termékek ellenértékét és a Posta költséget, a csomag átvételekor kell rendezni a kézbesítővel. Amennyiben Ön a Postai szállítást választotta megrendelésének elküldésekor.
A csomagban megtalálható számla tartalmazza a Posta költséget, és a termékek részletezését is.

Elállás joga:
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat a rendeles@teller.hu címen.

Gyártók