Dr.Oxygen stabilizált oxigénnel dúsított ivóvíz alapú ital


Bruttó 7.200Ft

  • Gyártó: Egyéb
  • Kód: 885100291
db.
Oszd meg mással is

Bővebb leírás

Dr.Oxygen stabilizált oxigénnel dúsított ivóvíz alapú ital. Az alábbi linkre kattintva több információt is megtudhat a termékről:

https://doktoroxygen.hu/

 

OXIGÉN – a láthatatlan gyógy-szer

„A jövő orvosa nem orvosságot fog felírni, hanem felkelti páciensei érdeklődését a diéta, testkultúra iránt. Továbbá megmutatja nekik a betegségek okát és a megelőzés módját.” ( Edison)

Sejtszinten az oxigén minden olyan folyamatban kulcs összetevő, amely a tápanyagok felszívódásával kapcsolatos.

Tudtad, hogy a sejten belüli energia körforgása, és a méreganyagok eltávolítása nem lehetséges oxigén nélkül?

Ha nincs elegendő oxigén a vérben, és nem jut el a megfelelő mennyiség a sejtekbe, akkor ezek a folyamatok károsodnak, illetve összeomlanak. A vérben lévő oxigén elégtelen mennyisége az emberi immunrendszer „védelmi erejét” is csökkenti.

Az oxigén főszerepet tölt be általános egészségünk és jólétünk biztosításában. Egyre több kutató jut arra a következtetésre, miszerint az egészség megjobbításának legjobb útja a sejtszintű, optimális oxigénellátás lehet. Az anyagcserénk során keletkező teljes energia 80%-ának az oxigén a forrása! Maga az emberi test is jórészt oxigénből áll, nem csoda tehát, ha a tudósok rájönnek arra, hogyan zavarja a test helyes működőképességét az alacsony oxigénszint. A testben minden anyagcsere folyamatot az oxigén szabályoz. Agyunk minden másodpercben több milliárd információegységet dolgoz fel. Anyagcsere folyamataink azon dolgoznak, hogy megszabadítsák testünket a salak- és méreganyagoktól. De még a gondolkodásra, és cselekvésre való képességünk is, sőt még az is, hogy érezni tudunk, ezek mindegyike az oxigénalapú energiatermelésen alapul. Az oxigén létfontosságú szerepet tölt be az anyagcsere folyamatokban, a vérkeringésben, a tápanyagok beépítésében, az emésztésben, valamint a sejt (celluláris) ill. az anyagcsere során keletkező salakanyagok eltávolításában. Egy egészséges emberi test oxigénkoncentrációja kb. háromszorosa a levegőének.

A megfelelő mennyiségű oxigén támogatja a test öngyógyító képességét, ill. az erős és egészséges immunrendszer működését. Tudjuk, hogy egészségünk és vitalitásunk szempontjából milyen fontos a víz, a vitaminok, az ásványi anyagok és az enzimek. Ugyanakkor, míg kb. 40 napig kibírjuk táplálék nélkül, kb. 7 napig víz nélkül, oxigén nélkül pár percen belül véget ér az életünk! 

Egy grammnyi megelőzés többet ér egy kilogramm gyógyításnál.


Gyártók